Başkan Erdoğan’dan beklenen açıklama geldi


Başkan Erdoğan o ismin fişini çekti. P.K.K kampına giderek te-rörist Volkan Bora ile birçok fotoğraf çekilen HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkındaki fezleke süreci hızlı şekilde işletilecek. Başkan Erdoğan önceki gün AK Parti MYK’da kurmaylarına bir an önce harekete geçmeleri talimatını verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde önceki gün yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında yapılan sunumların yanı sıra güncel siyasi meseleler de gündeme getirildi.

Bunlardan birisi de 2017’de düzenlenen o-perasyonda etkisiz hale getirilen ‘Koçero Meleti’ kod adlı P.K.K’lı te-rörist Volkan Bora ile te-rör kampındaki fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında düzenlenen fezleke oldu. Erdoğan’ın kurmaylarına, “Bu işi bir an önce bitirin. Ne gerekiyorsa yapın” talimatı verdi.

SÜREÇ HIZLANIYOR

Başkan Erdoğan’ın talimatı üzerine, Cumhurbaşkanlığınca söz konusu fezlekenin TBMM Başkanlığı’na sunulmasının ardından Meclis Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden oluşan Karma Komisyonu’nun, Güzel hakkındaki dosyayı öne alacağı ve en erken sürede toplanacağının altı çiziliyor.