Yumurta Viyol İmalatı Makinesi Hakkında SIK SORULAN SORULAR


S1: Makineleriniz Kalite garantili mi?

Tüm makinelerimiz ISO uluslararası sertifikasını geçti, güvenle satın alabilirsiniz. Ve aksesuarların tümü, aynı zamanda ekipmanın sorunsuz çalışmasını sağlamak için önemli bir faktör olan, seçilmiş tanınmış markalardan yapılmaktadır

S2: Yumurta viyol makinesi nasıl çalışır? Biraz bilgi verir misiniz?

Yumurta viyol makinesi,en basit mantık ile ana hammadde olarak atık kağıt ve su kullanır. Süreci, atık kağıt hamurlaştırma, kalıplama ve kurutmanın ana üretim bağlantılarını içerir. Öncelikle atık kağıt hamur makinesine konularak hamur lifi haline getirilerek su ilave edilir.

İkinci olarak, depolama tankından gelen hamur, gerekli konsantrasyona entegre edilir ve daha sonra vakum ile oluşturulan yumurta tepsisi kalıbına yerleştirilir.

Üretim süreci çok basittir ve hammadde çok ekonomiktir, düşük bir yatırım ile max seviyede yüksek gelir elde edebilirsiniz.

S3: Üretim için ne kadar alan gerekmektedir?

Sizin ihtiyacınız olan makine modelini onaylayın, onaylayan model için, üretim kapasitesinin ne olduğunu bilmemiz gerekiyor, saatte 1000 adet, saatte 2000 adet, saatte 3000 adet veya diğer gereksinimler? Bu bilgileri bizimle paylaşmanız halinde size uygun viyol makinası hattı teklifi yapılacaktır.

Q4:Makinenin  hizmet ömrü nedir?

Genel olarak, hizmet ömrü 10 yıldan fazladır. Üretim sürecinde, Kullanım sırasında makinenin  bakımına dikkat ediniz ve her kullanımdan sonra ekipmanı dikkatlice temizleyin, ekipmanın hizmet ömrünü uzatmak için etkili bir önlemdir. Makinenin ömrü biraz da kullanıcının titiz davranması ile doğru orantılıdır diyebiliriz.

Daha fazla bilgi için;

Web : https://www.askamakina.com

Email : sales@askamakina.com

Mobile whatsapp : +90 549 549 33 90

Bozburum Mahallesi Bozburun Caddesi No:25/D Blok Denizli