Kurtlar Vadisi’nden 19 yıl sonra bir ilk


Kurtlar Vadisi Youtube’da HD olarak yayınlandı. 15 Ocak 2003’te yayınlanan ilk bölüm tam 19 yıl sonra yeniden yayınlandı ve trend oldu, en çok izlenenler arasına girdi.

Türk televizyonlarının en unutulmaz dizilerinden, fenomen yapım Kurtlar Vadisi ilk bölümü YouTube üzerinden HD olarak yeniden yayınlandı. 15 Ocak 2003’te ilk bölümü yayınlanan Kurtlar Vadisi’nin HD versiyonu YouTube trendlerine girmeyi başardı ve 19 yıl sonra bile ilk bölümüyle izlenme rekorları kırdı.

YouTube’da Kurtlar Vadisi 1. bölüm HD olarak yeniden yayınlandı: Kurtlar Vadisi, YouTube kanalında HD olarak yeniden yayınlandı. 15 Ocak 2003 tarihinde yayınlanan ilk bölüm, 19 yıl sonra yeniden yayınlanmasına rağmen sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinin başında gelen Kurtlar Vadisi, izleyicileri tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Kurtlar Vadisi dizisinin ilk bölümü, dizinin youtube kanalında tamamı HD olarak yeniden yayınlandı.

Trend listesinde yer alan Kurtlar Vadisi dizisinin ilk bölümü, 2 gün içinde 250 bin izlenmeyi geçti.

Hayranlarının yoğun ilgiyle karşıladığı birinci bölüm, 4.000’e yakın yorum aldı. Dizinin bölümlerinin HD olarak yayınlanmasından sonra sosyal medya kullanıcıları, bu gelişmeyi yoğun ilgiyle karşıladı.

Kurtlar Vadisi izlemeye yeniden başladıklarını söyleyen hayranlar, HD olarak yayınlanan bölümleri “efsaneler ölmez, şekil değiştirir” yorumlarıyla karşıladı.

Sosyal medyada bir süredir Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlayacağı iddiaları gündeme geliyor.

Ancak dizinin ekibi tarafından asla doğrulanmayan bu iddia henüz gerçeklik yansıtmıyor.

Necati Şaşmaz’dan yeni dizi müjdesi: Öte yandan Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde katıldığı İbo Show programında yeni bir dizi yazmaya başladığını ve bir dijital platformda sevenleriyle buluşacağını söylemişti.