Mansur Yavaş cephesinden ilk yanıt geldi


Zafer Partisi lideri Başkanı Ümit Özdağ’ın ‘Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş‘tır’ sözleri sonrası CHP’li başkanın cephesinden bir yanıt geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Fox televizyonunda İsmail Küçükkaya’ya yaptığı açıklamada, “Zafer Partisi olarak bizim cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş‘tır. Biz Yavaş’a çağrımızı yapıyoruz, takdir kendisinindir” açıklamasında bulundu.

Ümit Özdağ’ın bu sözleri üzerine gözler Mansur Yavaş’a çevrildi. “Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı” sorusuna basın danışmanı olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin’den cevap geldi. Gültekin, Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde Başkanımız Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında spekülatif haberler yer almaktadır. Bu haberlerle hiçbir ilgimiz bulunmamaktadır.

Bizim derdimiz, gece-gündüz demeden çalışarak Ankara halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek, üretimi artırmak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlamaktır. Hemşehrilerimize şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”