Makaronun Tadı Nasıl Diyenler Ustasından Deneyin


Canınız makaron mu istedi? Makaronu en güzel şekilde beğeninize sunan bir adresle geldik. Siz istediniz bizler de makaron üzerine merak ettiklerinizi ele aldık. Özellikle de kaliteli ve tadına doyum olmaz bir makaron yemek istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Sizleri Endorfia ile tanıştırmak istedik. Çünkü bu mağazada sizleri mest edecek makaronlardan çok daha fazlası var. Meyveli, Hindistan cevizli, Antep fıstıklı gibi daha birçok makaron çeşidi yine bu mağazada yer alıyor.

Üstelik en güzeli de ne biliyor musunuz? Ekonomik olan makaron fiyatları… Bu makaronları alırken ve lezzet deneyimi kazanmak isterken mutlu olacaksınız. Çünkü uygun fiyatlar ile makaron almak bu lezzetlerin tadını asla unutturmayacak.

Makaron Ne Demek?

Makaron; İtalya da 16 yüzyıllarda makarna kelimesi olarak bilinen “maccarone” kullanılmaktaydı. Peynir, un, tereyağı gibi karışımlarla hazırlanan bu yiyecek günümüzde hala da makarna olarak tüketilmektedir. Fransızca da ise Macaroon ve Macaron adında iki farklı kurabiye bulunuyordu.

Günümüzde ise Fransız mutfağının o en sevilen renkli bezeleri artık Türk mutfağının vazgeçilmezi oluyor. Kısacası alıp yiyeceğiniz ve yedikçe vazgeçemeyeceğiniz tüm bu makaronları mağazamız üzerinden heyecanla alacaksınız. Bir de en ekonomik makaron fiyatları olması da sizleri ayrıca cezbedecek.

Makaronun En Bilinen Çeşitleri Hangileri?

Böğürtlenli makaron; ekşi ve tatlı karışımı ile aromatik bir lezzeti andıran böğürtlenli makaronlar, büyük küçük herkesin sevgilisi olmayı başarıyor.

Limonlu makaron; ekşi ve tatlı karışımlı bu aromatik lezzet; şeker, %14 limon püresi, su, yumurta beyazı gibi besinleri içeriyor.

Çikolatalı makaron; şeker, badem tozu, süt kreması, yumurta beyazı, %9 bitter çikolata, %9 sütlü çikolata vb. gibi besinler içermektedir. Yoğun çikolata tadı ve yumuşacık lezzeti ile herkesin vazgeçilmezi olmuştur.

Bunlar ana yani temel türleridir. Daha fazla seçenek ve çeşit Endorfia’nın hediyelik çikolata kısmında yer alan makaron bölümünde mevcuttur. Bunun için mağazaya uğrayın ve damaklarınızı şenlendirecek tatlı ikramlıklarla tanışın diyoruz. Makaronun kalitelisi de ucuzu da nereden alınır sorunuzun yanıtı bundan sonra daima Endorfia olacak.

Premium Filtre Kahve ile Makaron Lezzetini Birleştirin

Makaronu çok seviyorsanız muhtemelen yanında içeceğiniz içeceği de çok iyi biliyorsunuzdur. Ancak ilk kez deneyecek olanlar için harika bir öneride bulunmak istedik. Makaron gibi şeker mi şeker bezelerin yanına elbette ki Premium Filtre Kahve yakışır dedik. Bu kahveyi demleyip sıcak olarak tüketirken bir de yanında leziz makaronları yiyeceksiniz.

Peki, kahve nasıl sıcak bir şekilde muhafaza edilir? Ve kahvelerinizi gideceğiniz her yere nasıl taşırsınız? Bu sorularınıza da yanıt verdik. Kahveniz her an her yerde sizinle olacak. Hem de kalitesinden asla öndün vermeyen kişiye özel termos sayesinde. Bu termos içerisine kahvenizi demleyip ekleyebileceksiniz. Ve gideceğiniz her yere kolaylıkla taşıyabileceksiniz.

Kişiye Özel French Press Termoslar Niçin Kullanılır?

Kişiye özel french press termoslar ile bitki çayları demleyebilirsiniz. Ve tabii ki heyecanla beklediğiniz o sorunun cevabı da bu termosta saklı. Kahvelerinizi de bu termoslar ile hazırlayabilirsiniz.

Ve kahveyi 4-6 saat süresince taze olarak tutabilirsiniz. Üstelik gittiğiniz her yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Oldukça pratik ve kullanışlı bir üründür. Kahvelerinizi doğayla buluşturabilirsiniz.

French Press Termos ile Kahve Demleme Adımları

  • Bir su bardağı suyu kettla’da veya başka bir alet yardımı ile kaynatın.
  • Kaynayan suyu 45-50 saniye dinlendirin. Bu sırada French Press’e, kendi ölçeği ile 1 ölçek Endorfia kahveyi ekleyin.
  • 5 dakika süresince kahvenin suyla iyice harmanlaşmasını bekleyin. Sonra French press’in pistonunu yavaşça aşağıya doğru bastırın.
  • Ortada duran press’in 1.5 dakika süresince bırakın orada kalsın. Sonrasında da tekrar aşağıya doğru bastırın ve sonuna kadar indirin.

Özel Hediyeler ile Tatlı Jestler Yapın!

Sevdiklerinize en son ne zaman özel bir hediye uzattınız? Bizce bugün uzatmanız için en doğru zaman. Yani onlara sevginizi göstermek ve yanlarında olduğunuzu hissettirmek için özel günleri beklemenize gerek olmadığını düşünüyoruz. Her an içinizden geldiği gibi güzel sürprizler yapabilirsiniz.

Ve tabii ki Endorfia’nın sevimli ve büyülü dünyasıyla bu anları ölümsüzleştirebilirsiniz. Üstelik sadece bir tek hediye ile… Nasıl mı? En sevilen kişiye özel termos vb. özel hediyeleri alarak başarabilirsiniz bunları. Eminiz ki alacağınız herhangi özel hediye karşısında sevdiklerinizi dünyanın en mutlu insanı yapacaksınız.

Endorfia Kapılarını Araladı Sizleri Bekliyor…

Evet, doğru anladınız. Endorfia ile tanışmanız için şu an büyük bir fırsatınız var. Kendinizi şımartın ve önce kendinize harika bir hediye alarak başlayın seçimlerinize. Sonrasında ise sevdiklerinize küçük de olsa bir armağan alarak onları dünyanın en mutlu insanı yapın.

Öyle abartılı ve pahalı hediyelerden de bahsetmiyoruz. Aksine çok sevilen ve tercih edilen özel hediyeleri vurguluyoruz. En iyisi de bu özel hediyelerin uygun fiyat seçeneklerine tabii olmasıdır. O zaman şimdiden bol keyifli, ekonomik ve eğlenceli alışverişler diliyoruz. Mutlu günler…