Slogan atan provakatörlere ders gibi cevap


Fenerbahçe- Konyaspor maçı öncesi “Hükümet istifa” sloganları atan provakatif gruba, taraftarlardan tepki geldi. Bir taraftar, “Fener diye bağıracaksın, paralı köpeklik yapmayacaksın” diye uyarıda bulundu.

Türkiye, 21 gündür asrın felaketi ile mücadele ediyor. Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 ili etkileyen depremlerde, binlerce insan hayatını kaybetti.

Yaşanan büyük felaketin ardından Türkiye tek yürek oldu ve depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti.

Bu süreçte yurdun dört bir yanından gönüllüler afet bölgesine akın ederken, burada canla başla verilen mücadelede ortaya duygu dolu görüntüler çıktı.

Provakatif girişimler arttı

Türkiye, geçirdiği en hassas süreçlerden birinde, türlü dezenformasyon ve provokasyonlara şahit oldu. Bu seferberliği gölgede bırakmak isteyenler, felaketin ilk gününden itibaren provokasyon amaçlı çok sayıda girişimde bulundu.

Futbol maçına siyaset karıştı

Bu provakatif girişimlerden birisi de dün Fenerbahçe- Konyaspor mücadelesinde yaşandı. Muhalefet partileri gibi Fenerbahçe tribününden bir grup maç öncesi deprem üzerinden siyaset yapmaya soyundu.

“Hükümet istifa” sloganları atıldı

Saat 19.00’da başlayan maç öncesi Fenerbahçe taraftarları trübünden “Hükümet istifa”, “Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa” sloganları atıldı.

“Fener diye bağıracaksın, paralı köpeklik yapmayacaksın”

Sloganların atıldığı esnada ayağa kalkan bir taraftar slogan atan gruba şu dersi verdi: Sahada top oynayana, mücadele eden için bağıracaksın. Burası Fenerbahçe Stadyumu! Fenerbahçe diye bağıracaksın, paralı köpeklik yapmayacaksın.