İnce’den Kemal’e yeni mesaj


24 Haziran’daki Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’den yaklaşık 8 puan yüksek oy alan Muharrem İnce’nin koltuk mücadelesi sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kurultay için olumsuz yanıt alan İnce genel başkanlık mücadelesini medyanın önünde sürdürüyor.

“YEREL SEÇİMLERDEN ÖNCE KURULTAY YAPALIM”

Muharrem İnce şimdi de Sözcü gazetesini ziyaret etti. Kendisine yerel seçimleri beklemesini, nasıl olsa partisinin başarısız olacağını söyleyenlerin olduğunu söyledi. Ancak CHP’nin cumhurbaşkanı adayı vakit kaybetmek istemiyor. Muharrem İnce “Yerel seçimlerden önce kurultay yapılmalı. Yoksa sıfır çekeceğiz” diyerek genel başkanlık isteğini Sözcü gazetesine de yineledi.  Peki yerel seçim ne zaman yapılacak? Eğer erken yerel seçim olmazsa yerel seçimler 2019’un Mart ayında yapılacak.

SÖZCÜ YAZARLARIYLA KAVGALI

Muhalif medya karpuz gibi ortadan ikiye bölünmüş durumda. Hürriyet Gazetesi yazarları İnceci olurken Sözcü yazarları ise Kemalci oldu. Muharrem İnce Sözcü’nün sivri kalemi Yılmaz Özdil’le büyük bir kavgaya girmiş durumda. Şerefsiz, alçak vs hakaretleri havada uçuşuyor. Sözcü’nün ağır toplarından Uğur Dündar da İnce’yi eleştiren isimlerin başında geliyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir