Bir gerçek daha ortaya çıktı


Papağana işkence uyguladığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra akıl hastanesine sevk edilen Murat Özdemir, yıllar önce eski karısını ta-ciz ettiği ve karısının yengesi tarafından 6 yerinden bı-çaklandığı ortaya çıktı.

Papağana uyguladığı işkenceyi sosyal medyadan paylaşan Murat Özdemir’in 21 gün süreyle akıl hastanesinde yatacağının açıklanmasından sonra eski vukuatları da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Özdemir’in eski eşini boşandıktan sonra taciz ettiği ve ardından eski karısının erkek kardeşinin eşi tarafından 6 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı.

Ağır Masa adlı programda Murat Özdemir hakkında kamuoyuna yansımayan bilgiler paylaşıldı. Özdemir’in 1999’da Bodrum Gölköy’de evlendiği, eşinden boşandıktan sonra eski karısını taciz ettiği ve ardından eski karısının erkek kardeşinin eşi tarafından 6 yerinden bı-çaklandığı öğrenildi.

Özdemir’in bu olaydan sonra dalak ve böbreği alındı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI!

Suç makinesi olduğu ortaya çıkan Özdemir’in uyuşturucu kullanmak, Bilgisayar korsanlığı, Mala zarar vermek, Aile içi şiddet gibi en az 5-6 suçtan sabıkasının olduğu öğrenildi. Özdemir’in yargılandığı bir davadan ise ‘denetimli serbestlik uygulaması’ kapsamında tahliye edildiği ortaya çıktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir