Kendi reklamını yapmış


CHP’li Ekrem İmamoğlu İBB’nin hizmeti ile kendi reklamını yapmaya çalışıyor. Son günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen CHP’li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, başkanlık yaptığı ilçeye İBB tarafından yapılan hizmetlerin üzerine çöktüğü ortaya çıktı.

CHP’li Beylikdüzü Belediyesi’nin skandalı fotoğraflarla ortaya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikdüzü’ne yapılan hizmetler, CHP’li Beylikdüzü Belediyesi tarafından sahiplenildi. Üzerlerinde İBB logolu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazılı bank ve masalardaki yazıların üzerine Beylikdüzü Belediyesi yazılı yapışkanlı kağıtlar yapıştırıldı.

İBB ADAYLIĞI İÇİN ADI GEÇİYOR

Partisi CHP tarafından 31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday gösterileceği iddia edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan yaşanan bu skandal sonrası herhangi bir açıklama gelmedi. İBB tarafından yapılan hizmetlerle kendi reklamını yapmaya çalışan İmamoğlu’na sosyal medyada büyük tepki gösterildi. (Takvim)

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir