Kendi kendine beddua etti


FETÖ’cü Hakan Şükür 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde twitter hesabından seslendi. Hakan Şükür kendi kendine beddua okudu.

FETÖ’cü Hakan twitter’da yapmış olduğu paylaşımda “15 Temmuz’da kimin parmağı varsa (ismine ister derin güçler, ister cemaat deyin, ister bilmem ne bela) Kim bu millet, bu vatana tuzak kurduysa, milletin iradesinden başka şeylere tevessül ettiyse boynu yerden kalkmasın. Şehit kere şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyorum” dedi.

İşte o tweet;

ŞüKÜR ŞİMDİ NE YAPIYOR?

15 Temmuz darbe girişimi öncesinde ve sonrasında ABD’ye kaçan birçok üst düzey FETÖ üyesi gibi firari Şükür de bu ülkede lüks içinde yaşıyor.

Galatasaray’dan ihraç edildi

Bu tarihten iki gün sonra 28 Mart 2017’de dönemin Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulunun eski futbolcular Arif Erdem ve Şükür’ü, kulüpten ihraç ettiklerini açıkladı.

Şükür’ün evinin bedeli 3 milyon dolar

Türkiye’den ABD’ye kaçtıktan sonra kendisine lüks bir yaşam kuran Şükür, California eyaletinde geçen yıl görüntülendi. O dönem ailesiyle ikamet ettiği evinin bedelinin bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür’ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu açık kaynaklardan tespit edildi.

Şükür’ün mekanı FETÖ mensuplarının buluşma adresi

San Francisco’nun önemli merkezlerinden Palo Alto’nun en işlek caddesi University Avenue yakınında “tuts Bakery-Cafe” isimli bir kafe-restoran açan Şükür’ün mekanı, bölgedeki FETÖ mensuplarının buluşma adresi haline geldi.