Ekrem’in hizmet anlayışı


Göreve geldiği günden itibaren İstanbul’a bir çivi çakmayan CHP’li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İBB son açıklamasıyla adeta insan aklıyla alay etti. Ö’lümcül koronavirüs günlerinde hastaneye yol yapmayan otobüs, metrobüs ve metro seferlerinde kesintiye gideren İstanbulluların canını hiçe sayan uygulamalara imza atan İmamoğlu yönetiminin yıllardır hizmet veren Hacıosman Korosu’nun ismini, Atatürk is’tismarı için değiştirip Atatürk Kent Ormanı yapması büyük tepki çekti.

Seçim öncesi ‘her şey çok güzel olacak’ vaadinde bulunan ancak koltuğa oturmasının ardından işçi kıyımları, tatilleri, Yenikapı ve antrikot tiyatrolarıyla gündemi meşgul eden CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, is’tismarcılığa başladı.

“İcraat yok, is’tismar var”

Dünyada ve ülkemizde ö’lümlere neden olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) sonrası önemi daha iyi anlaşılan şehir hastenelerinin simgesi olan Başakşehir Şehir Hastenesi’nin yolunu yapmayan İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden akıllara ziyan bir açıklama geldi.

Atatürk is’tismarı için yapıldığı belli olan, yıllardır hizmet veren bir koru hakkında İBB’den yapılan açıklamaya göre; Sarıyer’de bulunan Hacıosman Korusu’nun ismi “Atatürk Kent Ormanı” olarak değiştirildi.

Kar- zarar hesabı yaparak otobüs, metrobüs ve metro seferlerinde kısıntıya giden İmamoğlu’nun bu is’timarı İstanbulluların büyük tepkisini çekti.

İşte İBB’nin sitesinde yer alan “İmamoğlu’ndan ‘Atatürk Kent Ormanı’ müjdesi” şeklinde o açıklama: