Karabağlar Araç Kiralama


Karabağlar Araç Kiralama

Nüfus olarak İzmir’in en büyük ikinci ilçesi olan Karabağlar, turistik yerleri ile şehrin önemli yerlerinden biridir. Karabağların; Kuzeyinde Konak, Batısında Güzelbahçe ile Seferihisar, Güneyinde  Menderes, doğusunda ise Buca ve Gaziemir ilçeleri bulunmaktadır. Karabağlar’da tarihi M.Ö 5. yüzyıla dayanan yapılar özellikle turistlerin sık ziyaret ettiği yerlerden biridir. Hem şehir dışırdan gelen hem de İzmir’de bu bölgeleri gezmek isteyen misafirler için Karabağlar oto kiralama hizmeti veren firmalardan istediğinizi seçerek ilçede rahatlıkla dolaşabilirsiniz.

Karabağların en çok ziyaretçi çeken yeri en eski yapısı olan Akçakale’dir. Bir savunma kalesi olarak inşaa edilen yapı M.Ö 5. yüzyılda Persler tarafından yapılmıştır. Sit alanı olarak kabul edilen bölgede arkeolojik kazılar devam etmektedir. Burada bulunan çeşitli tarihi objeler ziyaretçilere açık halde sergilenmektedir.

İlçenin turistik yerleri dışında yemekleriyle de öne çıkmaktadır. Bu nedenle son yıllarda yapılmaya başlanan yemek yarışmaları halk tarafından ilgi görmüştür. Birçok yarışmacının katıldığı yarışmada yapılan yemekler ikram edilirken, eğlenceli müzikler de katılanlara keyifli anlar yaşatmaktadır. Karabağlar araç kiralama şirketleri yarışmaya katılanlar için hem yemeklerini sunacak hem de malzemelerini taşıması için gerekli araç teminini sağlamaktadır. İster bir günlüğüne ister haftalık olarak kiralanabilecek araçlar ile sorunsuz şekilde lezzetlerini ikram edebilmektedir.

Yemek firmaları dışında Karabağlar mobilya konusunda da son dönemde öne çıkmayı başarmıştır. İlçede birçok mobilya ustası yaptığı ürünleri hem İzmir’e hem de Türkiye geneline satmaktadır. Ayrıca bazı yerler yurt dışına ihracat da yapmaktadır. Mobilyaların ya da parçalarının taşınması, sevkiyat ve diğer ihtiyaçlar için Karabağlar oto kiralama şirketleri bu ihtiyaçları karşılayacak araç  filosuna sahiptir. Malzemelerin boyutu, büyüklüğüne göre uygun araçlar ile güvenli biçimde eşyalar gideceği yere ulaştırılabilmektedir.

Karabağlar Rent a Car firmaları günlük, haftalık veya aylık olarak araç kiralama hizmeti vermektedir. Bireysel araç kiralama yapılabileceği gibi şirket adına da kiralama yapılabilmektedir. Uzun süreli araç kiralamada uygun fiyat sunan şirketlerdeki araç yelpazesi oldukça geniştir. Lüks arabalar, nakliye araçları ve kamyonet gibi birçok seçenek bulunmaktadır. Site üzerinden ya da telefon numarlarından bize ulaşarak fiyat ve araç bilgisi alabilrisiniz.