Otel havlularını neden toptan almalıyız


OTEL HAVLULARINI NEDEN TOPTAN ALMALIYIZ?

Oteliniz için toptan şekilde havlu satın almanız hem daha ekonomik fiyatlara almanızı sağlar hem de yüzlerce adet aynı boyut ve tarz havlu almanızı sağlar.Eğer bizimle satın alma sürecine girdi iseniz doğrudan tedarikçiden aldığınız için daha uygun fiyata havlularınızı almanızı sağlıyoruz.Toptan satın alma sizlere şunları sağlamaktadır:

ÇOK BÜYÜK MİKATARLARDA ALABİLME OLANAĞI: Bizden havlu satın aldığınız zaman işletmenizin ihitiyacı olan miktarda havlu satın alabilirsiniz.Tüm havlularımız bir düzine ve daha fazla miktardadır.Eğer fazla havlunuz olur ise misafirlerinize ihtiyaçlarından fazlasını sunma şansını sunar ve sizin de misafirlerinizinde konforunu sağlamaya yardımcı olur.

TASARRUF ETMENİZİ SAĞLAR: Otel gibi işletmelerde havlu kayıpları oldukça yüksektir.Aynı renk ebat ve türde havlularınız bulunmak zorundadır.Ve eğer değiştirmek zorunda kalırsanız bunun maliyeti sizi yorabilir.Firmamızdan havlu satın almanız dahilinde uzun ömürlü havlular sattığımız için uzun vadede işletmeniz kazançlı çıkacaktır.Ayrıca ne kadar çok havlu alırsanız o kadar fazla tasarruf sağlamış olursunuz.Çünkü indirim miktarı alacağınız fazla adet ile doğru orantılıdır.Ne kadar fazla adet o kadar indirim demektir.Toptan satın aldığınız zaman nakliye ve teslimat ücretlerinde de kara geçersiniz.

HAVLULARINIZI İŞLETMENİZE UYGUN ŞEKİLDE TASARLAMANIZA OLANAK SAĞLAR: Firmamızda çeşitli renk opsiyonlarımız ve boyutta havlularımız mevcuttur.Bu nedenle mutlaka işletmenze uygun havlunun firmamızda olduğuna eminiz.Toptan ve uygun fiyatlar ile havlu satın aldığınız zaman düz renkli havlularımıza zarif ve bir o kadar profesyonel bir görüntü ekleyerek otelinizin logosunu işletip bu işe harcayabileceğiniz bütçeye de yer açmış olacaksınız.

Unutmayın ki firmamızdan satın alacağınız otel havlularınızı toplu şekilde satın alarak gelecekte de yeterli miktarlarda havlulara sahip olacaksınız. Günün birinde havlularınızı değiştirmeniz gerektiğinde gene aynı mantık çerçevesinde bütçeniz dahilinde kalarak süper indirimler ile ekonominizi zorlamadan yeni satın almalarınızı gerçekleştirebileceksiniz.

FARKLI OTELLER ICIN TOPTAN OTEL HAVLULARI: Sizlere sunmuş olduğumuz havlularımız farklı kumaş kalitelerinde ve boyuttadır. Konuklarınıza yüksek kalite ,cilt dostu bir temas ve yumuşaklık ve inanılmaz emici yapısı ile konforu yaşatır. Farklı kumaş kaliteleri otelinizin tüm havlu ihtiyaçları için muhteşem bir kalite ve değer sağlar. Seçtiğiniz kumaş kalitesi sizin tercihinizdir. Kurumunuzun itibarını yansıtır. Sizlere sunmuş olduğumuz yüksek kalite havlularımız ile sizlere ve misafirlerinize konfor ve lüks yaşama deneyiminizi garantiliyoruz. Otel havlusu toptan satışlarımızla yıllardır süregelen tecrübemiz ile gurur duyuyoruz. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız https://asiesint.com/toptan-otel-ve-ev-tekstili/ Asies İnternational Toptan Otel Havluları ve toptan otel tekstili