DTP lideri Sarıgül’den ittifak açıklaması geldi


Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin seçim konusundaki ittifak tutumunu kamuoyuna duyurdu. TDP lideri “İlk turda hiçbir grupla ittifak yapılmasını doğru bulmuyoruz.” açıklamasını yaptı.

Sarıgül, Aydın’da vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sobra partisinin il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. TDP lideri açılışta Aydın’ı daha zengin, güçlü ve gelişmiş bir şehir yapmak için el birliğiyle çalışacaklarının altını çizdi.

ÖNCE DEVLETİMİZ SONRA PARTİMİZ GELİR…

Mustafa Sarıgül, “Önce devletimiz gelir, sonra partimiz gelir. Devletimize laf söyletmeyiz, devletimize kelime ettirmeyiz. Atalarımızın, dedelerimizin bize bıraktığı bu bayrağımızı ve toprağımızı en iyi şekilde koruyup kollamak bizim görevimizdir.” dedi.

KORONA HAKKINDA KONUŞTU

Koronaya da değinen Sarıgül, “Bilimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır. Ana fikrimiz mutlaka tüm yurttaşlarımızın aşı yaptırmalarından yanadır.” dedi.

SEÇİM İTTİFAKI… 

Mustafa Sarıgül seçim ittifakıyla ilgili olarak da ilk tuda ittifak yapmanın doğru olmayacağını söyledi. Sarıgül yaptığı açıklamada “İlk turda hiçbir grupla ittifak yapılmasını doğru bulmuyoruz. İlk turda her partinin kendi adayını çıkararak kendi oyunu almasını arzu ederiz. Bizim oyumuz neden diğer grupların arasında olsun. İkinci turda zaten şekilleniyor. İttifakı, ülkemizin yararına olursa destekleriz. Demokratik parlamenter sistem doğru bir sistem.” ifadelerini kullandı.