Vatanmed Avrupa’da Hızlı Büyüyor


Sağlık turizmi son dönemlerde oldukça sık karşılaşılan kavramlar arasında yer almaktadır. Sağlığa yönelik yapılan seyahatler sağlık turizmini tanımlayacak en öz ifade olacaktır. Sağlık turizminde faaliyet gösteren kuruluşlar; oteller, turistik tesisler, girişimler oldukça donanımlı olmaktadır. Türkiye’de sağlık turizmi denince ise akla ilk olarak Vatanmed gelmektedir. Vatanmed 2007 senesinde faaliyetlerine başlamış ve faaliyetlerine ilk başladığı günden itibaren ise dünyanın dört bir yanına yayılmayı başarmıştır.

Vatanmed oldukça çeşitli sağlık hizmetleri sunmaktadır. Diş sağlığı, saç ekimi, estetik gibi çok farklı alanlarda sağlık hizmeti vermektedir. Vatanmed Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Öztürk, Vatanmed’in kuruluşundan itibaren birçok zorlukla karşılaştıklarını ancak doğru bir planlama ve müşteri memnuniyeti ile başarıyı yakaladıklarını ifade etmiştir. Özellikle saç ekimi konusunda yüzde 100 oranında başarı sağladıklarını ve birçok ülkeden binlerce insanın saç ekimi için Vatanmed’i tercih ettiklerini vurgulamıştır. Yola çıktıkları ilk günden itibaren güven mottosu ile hareket ettiklerini de ifade eden Öztürk, araştırma ve geliştirme faaliyetlerine de büyük oranda yatırım yaptıklarını belirtmiştir.

%100 Müşteri Memnuniyetiyle Vatanmed

Uğur Öztürk bu yola ilk adım attıklarında onları başarıya götürecek yegâne unsurun müşteri memnuniyetinden geçtiğini bilmekteydi. Bu nedenle de tüm faaliyetlerinde öncelikle müşterilerin memnuniyetini kazanmanın yollarını aradılar. Örneğin herhangi bir müşteri Vatanmed’de görmüş olduğu bir uygulamadan memnun kalmaz, kendisini rahatsız hissederse Vatanmed bu durumu hemen çözümlemeyi kavuşturmayı görev edinmiştir. Vatanmed hemen müşterinin memnuniyetsizliğini ortadan kaldırmak adına tüm yol ve konaklama masraflarını üstlenecek ve müşteriyi İstanbul kliniğine davet edecektir.

İstanbul kliniği, Vatanmed’in en önemli kliniğidir. Çünkü İstanbul büyük bir müşteri potansiyeli taşımaktadır. Avrupa ülkelerinde yaşayan bireyler için de İstanbul kliniği oldukça ideal olacaktır. Çünkü Avrupa’nın tüm ülkelerinden İstanbul’a direkt olarak uçuş bulunmaktadır. Hal böyle olunca da İstanbul kliniğine ayrı bir önem verdiklerini ifade etmişlerdir. Kısacası Vatanmed, sağlık turizminin öncü firmalarından bir tanesidir. Diş bakımından saç ekimine kadar birçok tedavi ve uygulama seçenekleri vardır. İnsanların oldukça makul fiyatlarla harika hizmetler alabileceği, güvenilir ve kurumsal bir şirkettir.