Ariş Pırlanta erkeklerin bütçelerini de düşünür


Ariş Pırlanta kurulduğu günden bu yana kadınların zarafet ihtişam ve asaletini yansıtan son derece kaliteli pırlanta ürünlerin sunumunu ve satışını gerçekleştirmektedir. Mardin merkezi olarak faaliyet yürüten kuruluş %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sergilerken aynı zamanda bireylere Her anlamda katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Kadınların güzelliklerine güzellik katmayı amaçlamanın yanı sıra aynı zamanda beylerin bütçesine düşünerek son derece uygun fiyatlı bir çalışma politikası izlemektedir. Toptan fiyatına perakende satış denilebilecek ölçüde uygun bir fiyat politikası belirleyen Ariş Pırlanta aynı zamanda kaliteli muhteşem tasarımlara imza atmaktadır. Her biri sertifikalı ve dünyanın en kaliteli pırlantaların dan oluşan ürünlerini pırlanta kolye pırlanta yüzük tektaş yüzük baget yüzük modellerini bünyesinde barındırmaktadır.

Güvenli ödeme seçenekleri web sitesinde

Ariş Pırlanta kurmuş olduğu https://www.arispirlanta.com/ web sitesi sayesinde müşterilerinin özellikle de dijital platformlarda güvenli bir biçimde alışveriş yapmalarına olanak sağlamaktadır. Bu yüzden %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilerken aynı zamanda da Türkiye’nin en iyi kargo şirketleri ile paylaş olarak hareket eder. Kargo şirketlerini güvenli ve titiz bir biçimde seçmesinin sebebi son derece değerli olan pırlanta ürünlerin güvenli eksiksiz ve herhangi bir sıkıntı yaşamadan müşterilerinin eline ulaşmasını sağlamaktır. Öte yandan firma bünyesinde son derece profesyonel tasarım ekibini barındırmaktadır. Ülkemizde kuyumculuk ve takı tasarımı deyince ilk akla gelen illerimiz arasında yer alan Mardin’de en profesyonel tasarımcılarla paydaş hareket ederek hem modern hem de son derece klasik ve ihtişamlı ürünlerin hayata geçirilmesini sağlamaktadır.

Uzman ekip güvenilir alışveriş Ariş Pırlanta’da

Ariş Pırlanta uzman ekipleri sayesinde son derece güvenli bir şekilde alışveriş imkanı sunan öncü kuruluşlardan biridir. Firma sadece satış öncesi değil satış sonrası da başlı pırlanta kolye pırlanta yüzük çeşitleri olmak üzere tüm ürün yelpazesi için hizmet sunmaktadır. Gerek satış temsilcileri gerek idari personeli gerekse tasarım kadrosu ile müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini doğru analiz ederek onların tüm beklentilerine karşılık vermeye gayret gösterir. Sürekli olarak ürün yelpazesini genişleten Ariş Pırlanta Bu anlamda ülkemize de katma değer sağlamaktadır.