35 Yıllık Boşanma Avukatı Aydın Aydar


Boşanma davalarının deneyimli avukatı Aydın Aydar 1962 yılında dünyaya geldi. Aydar, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 1990-2000 yılları arasında Vakıfbank ve İmar Bankası’nda Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı. Ardından 2002-2008 yılları arasında ise Hedef Alliance Holding firmasında Hukuk Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak meslek hayatına devam etmiştir. Deneyimli Avukat Aydın Aydar 2008 yılında kendi kurduğu Aydar Hukuk bünyesinde halen Yönetici Avukat, Boşanma Departmanı Yöneticisi ve Boşanma Avukatı olarak görev yapmaktadır.

İstanbul boşanma avukatı Aydın Aydar yılda ortalama 300 boşanma davasına bakmaktadır. 35 yıllık tecrübe sahibi boşanma avukatı Aydın Aydar yaptığı açıklamada boşanma işlemleri sırasında profesyonel bir destek almanın gerekliliğinin altını çizdi. Aydar ayrıca dava süresi boyunca hata yapmamak için duruşma sırasında kullanılacak hukuki terimlerden düzenlenecek belgelerin ayrıntılarına kadar deneyimli avukatlardan destek almanın oldukça önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Tecrübeli avukat çiftlerin mahkemeye başvurmadan önce anlaşmazlıkları gidermek amacıyla tüm yolları denemeleri gerektiğini söyledi. Çiftlerden sabırlı olmalarını, basit kavgaları büyütmemeleri, acele karar vermemeleri ve birlikte daha çok zaman geçirmelerini tavsiye etti. Ayrıca aile büyüklerinin de bu konuda oldukça titiz davranması gerektiğini, çiftlerin kavgalarına odun taşımak yerine yatıştırmaya yönelik hamleler yapılması gerektiğini söyledi.

Evlenmenin zor boşanmanın ise kolay olduğunu belirten İstanbul boşanma avukatı Aydar, çiftlerin tüm yolları denedikten ve bir araya gelmeleri için umut kalmadığını gördükten sonra bir avukata başvurmaları gerektiğinin altını çizdi.

Avukat Aydın Aydar’ın 1999 yılında kurduğu Aydar Hukuk boşanma avukatı İstanbul bölgesinde oldukça ses getirmiştir. Hukuk bürosu birbirinden tecrübeli 10 avukat ile yoluna devam etmektedir. Tecrübeli isim hukuk bürosundaki yöneticiliği yavaş yavaş kendisi gibi bir avukat olan oğlu Murat Aydar’a bıraktığını söyledi. Aydın Aydar’ın “en büyük destekçim” dediği Avukat Murat Aydar babası gibi deneyimli ve saygın bir avukat olma konusunda oldukça kararlı. Özellikle COVID-19 salgını boyunca Aydar Hukuk bünyesinde Aydın Aydar’ın en büyük destekçisi olan oğlu Avukat Murat Aydar bu sorumluluğu başarıyla kaldırabileceğinin altını çizdi.