TikTok Beğeni Satın Almak Nedir


TikTok yeni bir mecra ve her ay 1 milyar kişi kullanıyor. TikTok beğeni, izlenme ve yorum etkileşimleri ile sizde bu insanların arasında katılabilirsiniz. TikTok’ta sadece gençler değil, ünlü müzisyenler, komedyenler, fotoğrafçılar ve popüler markalar da var.

Platforma katılan çok daha fazla influencer ile beğenilmek zorlaşıyor. Sizin İçin sayfasında öne çıkmak amacıyla, gelişmekte olan etkileyiciler ve yeni içerik oluşturucular, ücretsiz TikTok beğenileri almak için genellikle üçüncü taraf uygulamaları ve hizmetleri kullanır.

TikTok’ta yeni başlamak, TikTok’un neden beğendiğini ve bunun yerine daha fazla takipçi almaya odaklanmanız gerekip gerekmediğini merak edebilirsiniz.

Bu gönderide, daha fazla kullanıcının videoları beğenmesinin TikTok algoritması için neden önemli olduğunu açıklayacağız ve TikTok videolarında beğeni sayısını artırmanın birkaç yolunu listeleyeceğiz.

TikTok’ta benzer ne anlama geliyor?

Her şeyden önce TikTok beğenilerini resmi olarak tanımlayalım. Teknik olarak, beğeni sayısı videonuzu görüntüleyen ve sağ taraftaki menüden kalp düğmesine dokunan kişi sayısını temsil eder. Ancak beğeniler hem videoda hem de içerik oluşturucu profilinde her bir videodaki beğeni sayısının toplamı olarak gösterilir. Beğeniler profilde toplu olarak görüntülendiğinden, daha fazla içerik ve görüntülemeye sahip içerik oluşturucuların toplamda daha fazla beğenisi vardır.

Sadece sayı dışında, TikTok beğenileri, ilgili izleyiciler anlamına gelir ve bu nedenle, bir videonun belirli bir kullanıcı grubuyla popülerliğini gösterir. Bunun TikTok algoritması için ne kadar önemli olduğu ve genel profil büyümesi aşağıda derinlemesine ele alınmıştır.
tiktok beğeni satın al

TikTok’ta beğeni almak neden önemlidir?

Bir videonun yüklendikten sonra TikTok beğeni satın al işlemi yapılmasının bir veya iki değil, sayısız nedeni vardır. İçeriği ne kadar çok insan severse o kadar iyi olduğunu bilsek de, bunun bir bütün olarak diğer videolar ve profiller üzerinde bir etkisi olup olmadığını merak ediyoruz.

Ayrıca, video beğenileri göz önüne alındığında genellikle gözden kaçan şey, onları aldığınız zaman ve düzenliliktir. Algoritma, bir videoyu daha fazla kullanıcıya göstermeye devam edip etmeyeceğine veya videoyu yavaşlatıp geçici olarak durdurmaya karar verdiğinden, yüklemeden sonraki ilk 72-96 saat çok önemlidir.

Yine basit bir gözlemden yola çıkarak, yüklemelerin düzenliliği, TikTok beğeni ve görüntülemelerinin sürekli akışını garanti edebilir. Bununla birlikte, bir videoda beğeni almak, beğeniler bir videodan diğerine değiştiğinden, başka bir video yayınlamak için aynı veya daha fazla beğeni aldığınız anlamına gelmez. Yine de yüklediğiniz her videoda beğeni almak TikTok’un öneri sisteminin anahtarıdır. Gönderilerine yönelik izleyici ilgisini nasıl koruyacağını bilen bir içerik oluşturucunun, Sizin İçin sayfasına girme ve sonuç olarak etki ve popülerliği artırma şansı daha yüksektir.

Algoritma için önemli olan TikTok’taki beğeniler, aynı zamanda yeni izleyiciler ve takipçiler için bir tür yaratıcı derecelendirme işlevi görür. Bir etkiyle ilgili çeşitli sosyal deneyler, 100.000 beğeniye sahip bir etkileyicinin, 10.000 beğeniye sahip olana kıyasla daha fazla takip edilip beğenildiği sonucuna varmak için bilimsel bir temel sağlar.

İtibarınızı Geliştirin

TikTok kullanımı her geçen gün daha da artıyor. Daha fazla kişi bir hesap oluşturuyor ve çeşitli içerik türleri yüklüyor. Ancak kullanıcıların çoğunluğu akılda kalıcı içerik oluşturmanın farkında değil. Bu nedenle, yüklemelerinizde daha fazla beğeni aldığınızda ve binlerce görüntülemeye sahip olduğunuzda, bu yeni kullanıcılar akılda kalıcı ve modaya uygun içerik oluşturmaya yönelik bazı ipuçları ve stratejiler almak için sizi takip edeceklerdir.

Sosyal Medyadaki Durumunuzu İyileştirin

Günümüzde her birey YouTube, Instagram, Facebook gibi sosyal medyada iyi bir imaja sahip olmayı hedefliyor. TikTok son zamanlarda bu listeye eklendi. Şimdi, birkaç TikTok kullanıcısı da TikTok ile harika bir sosyal statüye sahip olmak için ellerinden geleni yapıyor. Bununla birlikte, her içerikte çok sayıda beğeniye sahip olmak, sosyal figürünüzü iyileştirebilir.

Ünlü Olma Şansızı Arttırım

Daha fazla görüntüleme, videolarınızda popüler olma olasılığını artırmak için daha fazla beğeni anlamına gelir. Çünkü insanların birçok kişi tarafından daha çok beğenilen bir şeyi daha çok sevmesi popüler bir olgudur. Böylelikle daha çok takipçi kazanabilir ve TikTok sosyal ağında fenomen olabilirsiniz.

TikTok’tan Para Kazanabilirsiniz

Sadece YouTube’da değil, TikTok’ta da para kazanan birçok uzman TikTok profesyoneli var. 20 veya 30 saniyelik bir reklam videosu ile platformda çevrimiçi bir iş kurabilirsiniz. Örneğin, birkaçını saymak gerekirse, yeni işletmeniz, şirketiniz, spor salonunuz, restoranınız için bazı kısa reklamlar.