Gate.io En Yüksek Referans Kodu İle Üyelik


Dünyanın en büyük kripto para borsaları arasında yer alan Gate.io’da yüksek kazançlar elde etmek içten bile değil. Bitcoin, Ethereum, Litecoin gibi majör coinlerde çok fazla kar için uzun süre beklemeniz gerekirken Gate.io’da Binance gibi borsalara listelenme olasılığı yüksek coinleri düşük fiyatlardan alıp altcoin sepetinizi çeşitlendirebilirsiniz.

Gate.io referans kodu ekleme ekleme işlemini mobil uygulama veya masaüstü tarayıcı üzerinden yapabilirsiniz. Mobil uygulamadan kayıt olurken “Yönlendirme ID’si” alanına 8317096 kodununu ekleyebilirsiniz. Tarayıcı üzerinden ise https://www.gate.io/signup/8317096 bu linke tıklayıp üyelik işlemlerinizi tamamlamanız halinde %30 komisyon indiriminden faydalanabilirsiniz. Tarayıcıdan giriş yapmanız halinde referans kodu otomatik olarak kayıt olacağınız hesaba tanımlanacaktır.

Gate.io Komisyon Oranları

Gate.io’da komisyon oranları VIP 0 – VIP 15 arası değişiklik göstermektedir. Borsaya yeni üye olan kullanıcılar için komisyon oranı %0.2 yani binde 2’dir. Spot cüzdanınızda cüzi miktarda Gate Token tutarsanız komisyon oranı %0.15’e düşer.

Gate.io Referans Kodu Ne İşe Yarar?

Gate.io referans kodu, spot ve vadeli işlemlerde yapacağınız her işlemde daha az komisyon ödemenizi sağlar. gate.io referans kodu nereye yazılır sorusuna coin alım satımları için borsaya kayıt esnasında “Yönlendirme ID’si (isteğe bağlı) alana 8317096 kodunu girerek yapılması gerektiğini bilmelisiniz.

Gate borsasına kayıt esnasında e-posta, şifre, referans kodu bilgilerini giriş yaptıktan sonra e-posta adresinize gelen onay kodunu girmeniz gerekmektedir. Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra alım satım yapabilmeniz için Profil>Güvenlik merkezi>Identity authentication yolunu izleyerek kimlik doğrulamanızı yapabilirsiniz. Genellikle 1 saatten kısa bir sürede kimliğiniz onaylanmaktadır. Kimlik onayından sonra para yatırma ve çekme işlemlerini güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Gate.io %30 Komisyon İndirimi Sağlayan Referans Kodu

Her kripto para borsasında coin alım ve satım işlemlerinde komisyon alınmaktadır. Yapacağınız her işlemde %30 daha az komisyon ödemek için mutlaka kayıt esnasında referans kodu girmeniz gerekmektedir. Örneğin aylık toplamda 10.000 dolarlık alım/satım işlemi yaparsanız 20$ komisyon ödersiniz. Ancak yukarıda verilen gate.io yüzde 30 referans kodu ile üye olmanız durumunda ise 14$ komisyon ödersiniz. Tek seferde ödeyeceğiniz komisyon ücreti az gibi görünse de sürekli coin alım/satım işlemi yapanlar için komisyon ödemelerinden ciddi tasarruf etmek için referans kodu ile üye olmanızı tavsiye ediyoruz. gate.io referans kodu bağlantısını ziyaret ederek en yüksek komisyon indirimi sağlayan kodlara erişebilirsiniz.

Gate.io Referans Kodu Oluşturma

Borsaya kayıt olduktan sonra siz de referans kodu oluşturarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yapacağı her işlemde siz de ayarladığınız orana göre komisyon alabilirsiniz. Gate.io uygulamasına giriş yaptıktan sonra “Market > Yönlendirmelerim > Referans Linkini kopyala” kısmından referans kodu oluşturma işlemini yapabilirsiniz.

Referans kodunu ödül dağılımı yazan alandan şu şekilde düzenleyebilirsiniz:

  • Kendi %10, arkadaşın %30
  • Kendi %20, arkadaşın %20
  • Kendi %30, arkadaşın %10
  • Kendi %40, arkadaşın %0

Gate.io Borsa Kullanımı Hakkında Bilgiler

  • Gate.io’da ciddi anlamda gelir elde edebilmek için Startup alanından kripto para ön satışlarına katılmalısınız. Ön satışlara katılabilmek için 14 gün boyunca hesabınızda en az 100 Gate Token bulundurmanız gerekmektedir. 14 günün sonunda ön satışlara katılarak henüz çok düşük değerdeyken ciddi anlamda yükseliş gösterek coinleri alabilirsiniz.
  • Cüzdanınızda GateToken tutararak BNB (600$) ve FTT (70$) gibi Binance ve FTX borsasının kendi coinlerindeki yükseliş benzeri bir artışı da yakalama şansı elde edebilirsiniz.
  • Gate.io’ya üye olduktan sonra referans kodu girilmemektedir.

Gate.io’ya Nasıl Para Gönderilir?

Gate.io hesabınıza para göndermenin en kolay yolu TRC-20 ağını kullanarak USDT göndermektir. Binance üzerinden USDT’lerinizi göndermek için şu adımları izleyin;

  1. Gate.io’da cüzdanım kısmında USDT araması yapan ve YATIR butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda Tron/TRC20 ağını seçin.
  2. Binance veya para göndermek istediğiniz borsadaki cüzdanınıza gelerek USDT’yi tıklayın ve ÇEK butonuna basın. Karşınıza çıkan ekranda Tron (TRC20) ağını seçin ve göndermek istediğiniz USDT miktarını girin.
  3. Çekme butonuna bastıktan sonra 10 dakika içinde göndermiş olduğunuz USDT’ler Gate.io hesabınıza aktarılacaktır. Aktarım sonrasında market kısmından almak istediğiniz coini seçerek işlem yapabilirsiniz.