Viskon Kumaş Tercih Eden Ünlü Markalar


Viskon Kumaş Tercih Eden Ünlü Markalar

Moda sektörü çok bileşenler markalardan oluşmaktadır. Günümüzde viskon kumaş tercih eden ünlü markalar arasında hemen herkesin çok yakında tanıdığı, ismini duyunca şaşıracağı firmalar var. Giyim tekstil sektöründe ve ev dekorasyonu sektöründe dev işletmeler için bu kumaş olmazsa olmazlar arasında. Son yıllarda özellikle pamuğun yerine geçti bile demek mümkün. Zira yapısı itibariyle pamuğa çok benziyor, hatta çoğu faktörde onu ikiye katlıyor. Peki viskon kumaş tercih eden ünlü markalar hangileri? 2022 yılında hangi firmalar koleksiyonunda bu kumaşı kullandı. Yazının devamında geniş bir şekilde detaylandırdık.

Her sene trendler değişir. Kimi yıl bazı kumaş türleri öne çıkar, bazı seneler ise hepsinden biraz görmek mümkündür. Ancak viskon kumaş için bunu söyleyemeyiz. Zira her senenin trendlerinde mutlaka onun imzasını görürüz. Rengarenk elbiseler, tiril tiril bluzler, serin tutan gömlekler, terletmeyen köşe kırlentleri en sık karşımıza çıkan alanlar. Ayrıca iç çamaşırı sektöründe de hatırı sayılır bir yere sahip olduğunu gönül rahatlığıyla söylemek mümkün.

Hangi Markalar Viskon Kumaş Kullanıyor?

2022 yılında viskon kumaş tercih eden markalar listesi belli oldu. Yine listede ülkemizin ve dünyanın dev moda isimleri bulunuyor. Alışverişe çıktığınızda büyük markaların ürün tercihlerinde viskonu sıkça kullandığını göreceksiniz. O firmalardan bazıları şıunlardır:

  1. Mango
  2. Vakko
  3. Zara
  4. Mavi
  5. Penti
  6. Calvin Klein
  7. Marks And Spencer
  8. Victoria’s Secret

Hangi markalar viskonu tercih ediyor sorusunun yanıtında görüleceği üzere büyük isimleri görüyoruz. Abiyeden günlük kıyafetlere, iç çamaşırından t-shirt türlerine geniş bir tercih yelpazesine sahip. Geçtiğimiz yıllar için de durum bu şekildeydi. Gelecek senelerde de yeni moda tarzlarında da mutlaka yerini alacak.

Bilindiği üzere viskon kumaşlar günümüzde ‘viskoz’ ya da ‘rayon’ olarak da ifade edilmektedir. Eğer bu kumaş isimleriyle de karşılaşırsanız aslında onun viskon olduğunu anlarsınız. Tüm kumaşlar arasında şıklığı ve zarafeti en çok yansıtan ürün grubu olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcılar onu en çok terletme yapmayan özelliğiyle bilse de faydaları sadece bununla sınırlı değil.

  • Yaz aylarının favori olması, terletme yapmayan özelliği sayesindedir.
  • Hava akışını sağlar ve ferah bir kullanıma olanak tanır.
  • Kumaşın renkleri çok canlıdır. Bu da albenisini arttırmaktadır.
  • Esnek kumaş kategorisindedir. Pamuktan bile daha fazla esnek olduğu için bunu rahatlıkla söylemek mümkün.
  • Krep kumaşların içerisinde yoğun oranda kullanılmaktadır.
  • En önemli avantajlarından birisi de baskı teknolojisine elverişli bir kumaş oluşudur. Bu sayede çok çeşitli bir koleksiyon oluşturulmaktadır.

Ünlü Markalar Neden Viskon Kumaş Tercih Ediyor?

Ham maddesinde kayın ağacı kullanılan bu kumaş doğal liflerden oluştuğu için günümüzün en sağlıklı kumaşlar gurubunda yer almaktadır. Yüzeyi ipeksi ve yumuşaktır. Bunun da sebebi elyafın düzgün eğilme özelliğidir. Ünlü markaların viskon kumaş tercih etmesindeki en temel sebep zarafeti öne çıkardığı kadar kaygan haliyle tenlere çok iyi uyum sağlamasıdır. Bu sayede ciltler rahatsız olmaz, alerjik reaksiyon yaratmaz.

Eğer ki bir kumaş türü, çocuklar ve yetişkinler için sağlıklı kullanıma elverişli durumdaysa, her zaman için yoğun bir kullanıma sahip olur. Ünlü markalar da koleksiyonlarında sıkça bu kumaşlara yer vererek kullanıcılara eşsiz güzellikte ürünler temin eder. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2022 senesinde de durum bu şekildedir.

Elbette böylesine kaliteli bir kumaş, kıyafetlerde tercih edildiğinde maliyetler biraz daha yüksek olabiliyor. Mağazalara girdiğinizde polyester kumaştan üretilen kıyafetlerin ucuz, viskondan üretilenlerin ise daha yüksek oranda olduğunu görürsünüz. Buna sebep olan şey de kalitedir.

Viskon Kumaş Nereden Satın Alınır?

Viskon kumaş modelleri tercih eden ünlü markalar arayan bireyler, aslında aynı zamanda kaliteyi ve estetik bir görünümü de arıyor demektir. Zira ünlü firmalar bu kumaşa yeni koleksiyonlarında yer vermektedir. Eskiden sadece alışveriş merkezlerinde ulaşmak mümkün olabiliyordu ancak teknolojinin gelişmesi ve internetin artık her alana girmesiyle birlikte online ticaret arttı. Sadece birkaç dakika ayırarak türünün en değerli kumaşları sipariş verilebiliyor ve kısa sürede adrese teslim olması sağlanabiliyor. Nereden satın alınır diye merak edenler için yazının devamında yanıt verdik.

Online kumaş siparişi sektöründe zirvede olan Yeşim Kumaş markası, tüm kumaşların alınabileceği en ideal nokta olarak öne çıkmaktadır. Binden fazla ürünü ve yerli üretim özel kumaşları ile 15 yılı aşkın süredir kumaş severlerin gözdesi konumunda. Kullanıcı dostu web ara yüzü sayesinde siparişler kolayca oluşturuluyor. Aynı zamanda sektörün en samimi fiyatları da buradaki koleksiyonlarda mevcut.

Siz de hemen şimdi Yeşim Kumaş sitesine girerek en güzel kumaşları sepetinize atabilir ve alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Özenle hazırlanan paketleriniz hızla adresinize iletiliyor. Böylece en pratik ve avantajlı bir şekilde kendi tarzınızı kaliteli kumaşlar ile yansıtma imkanı buluyorsunuz. Detaylı bilgi için site üzerindeki iletişim araçlarını kullanabilirsiniz. Unutmayın, bir insan tarzını en güzel şekilde ancak kaliteli kumaşlar ile yansıtabilir.