“İbneler” de Rakka saldırısında!


SURİYE, Rakka—”Eşcinsel İsyan ve Kurtuluş Ordusu (The Queer Insurgence and Liberation Army)”  TQILA‘nın, Rakka‘da YPG ile birlikte “geri hizmetlerde” saldırılara katıldığı ortaya çıktı.

“Eşcinsel İsyan ve Kurtuluş Ordusu” (TQILA) üyesi ibneler Rakka’da

Haber, Hürriyet Gazetesinin de sahibi olan YPG yanlısı haberleriyle öne çıkan Aydın Doğan‘a ait Doğan Haber Ajansı tarafından abonelerine servis edildi. Haberin, LGBT üyelerinin dünya genelinde düzenledikleri”, “Onur Yürüyüşü’ne” dikkat çekilerek “eşcinsellik üzerinden” bir “güzelleme” şeklinde hazırlandığı net biçimde görülürken, detaylarında ilginç bilgiler yer aldığı görüldü.

“Savaşan Rakka’dan Stockholm Pride’a kutlama” başlığıyla geçilen haberde, TQILA adlı “Eşcinsel İsyan ve Kurtuluş Ordusu (The Queer Insurgence and Liberation Army)” üyelerinin, pazartesi günü başlayıp Cumartesi günü “Onur Yürüyüşü” ile sona erecek Stockholm Pride
Haftası
’na resimli kutlama mesajı gönderdiğine yer verildi. 

Rakka’de cephe gerisinde paylaşılan  TQILA üyelerinin paylaştığı fotoğrafta, “İstediğini sevmeye kavuşmak savaşa değer. Rakka’dan Stockholm Pride’a sevgiler” sloganının İsveç dilinde yazıldığı aktarıldı.


GRUP EŞCİNSELLERDEN OLUŞUYOR

Paylaşılan fotoğrafta bulunan “TQILA” ise “Eşcinsel İsyan ve Kurtuluş Ordusu (The Queer
Insurgence and Liberation Army
)” anlamına geliyor. Üyelerinin tamamı “eşcinsellerden” oluşuyor. Bazıları Yunanistan, bazıları Türkiye’den bölgeye giden eşcinseller ön saflar yerine, ele geçirildikten sonra, “asayişin sağlanmasına ihtiyaç duyulan alanlarda” geri hatlarda görev yapıyor.

Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Travesti (LGBT) unsurlarının her yıl yürüyüş yaptığı etkinlik “Onur Yürüyüşü” olarak ifade ediliyor. TQILA grubu da bu unsurların içinde yer alıyor. HABERYİRMİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir