Haberyirmi 1 yaşında: İşte bir yıla damgasını vuran o haberler…


HABERYİRMİ – İlk kez 4 Haziran 2016’da “deneme yayınına”,  1 Eylül 2017 itibariyle yayına giren Haberyirmi birinci yılını geride bıraktı. 
Çatışma bölgelerinden sıcak ve özel haberler ve analizler” sloganıyla yayına başlayan Haberyirmi, amatör bir haber bloğu olarak geride bıraktığı bir yılda, birbirinden özel haberlere imza atmayı başardı. 

Suriye haberleri, Irak haberleri, güncel haritalar, son durum canlı haritaları eşliğinde çatışma alanlarındaki son gelişmeleri okurlarına duyuran Haberyirmi, kısa sürede okur kitlesini artırmayı başardı.
Aylık 100 sayfa gösterimi ile yola çıkan Haberyirmi, şu günlerde aylık 700 bin sayfa gösterimi, günlük 3 K ziyaretçi sayısı ile Türkiye başta olmak üzere ABD, Almanya, Azerbaycan, Arap coğrafyasında da yakından izleniyor. 
Nesnel habercilikte, yabancı ajans haberlerini okurlara sunan konvansiyonel medyaya bir tepki olarak kaynağından gelişmeleri okurlarına aktaran Haberyirmi, sadece kendi okurunun bildiği çok sayıda özel habere imza attı. 
Bir çok haber ajansı, gelişmeleri, Haberyirmi‘de yayınlandıktan sonra, haber gündemlerine alarak kaleme alıp abonelerine servis etti. 
Haberyirmi, son olarak 25 Temmuz 2017’de İngilizce edisyonu Newstwent.com’un (Haberyirmi), yayın hayatına girmesine öncülük etti. 
Birinci yılımızda ilk olarak Haberyirmi‘nin duyurduğu o haber seçkilerinden küçük bölümü yeniden dikkatinize sunuyoruz. 
Geçen bir yılda bizimle olan, bu süreçte aramıza katılan tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir