TSK’dan son dakika Afrin haberi! 1614 kişi oldu

TSK, Afrin’de kahraman mehmetçiklerin sürdürdüğü Zeytin Dalı Operasyon’una dair yen bilgiler verdi ve öldürülen terörist sayısının 2 bine yaklaştığını duyurdu.


Sınır ötesinde kardeş halkı zulümden kurtarmak için devam eden Zeytin Dalı Operasyonu bütün hızıyla devam ediyor. Afrin’den maalesef şehit haberi geliyor ama gelen son dakika açıklamalar sebebiyle bazen ne kadar ciddi bir güç ile karşı karşıya olduğumuzu da biliyoruz. Türkiye şuan Suriye’de leş kokan ve silah tutmayı bile bilmeyen terör örgütleriyle değil, ülkeler ve onların paralı askerleri ile mücadele ediyor.

Bu gerçekten Türkiye için ciddi bir adımdır ve aynı zamanda bütün ülkelere de kimin elinin uzun olduğunu göstermenin en iyi yoludur. TSK’dan gelen son açıklamaya göre Afrin’de etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1614 olduğu açıklandı. Birkaç haftada 2 bine yakın terörist etkisiz hale getirildi ve halen etkisiz hale getirilmeye devam ediliyor.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE HALKTAN YOĞUN DESTEK!

Türk askerine destek olmak amacıyla sınıra kadar giden askerler ellerinde Türk bayraklarıyla askerimize hem moral hem de güç veriyor. Afrin’de hem savaş uçakları hem de gelişmiş füze rampaları ve tanklar ile teröristler yok ediliyor. Özel yapım betonların hangi ülkeden geldiği birbir araştırılıyor ve Türkiye karşısındaki ülkeleri birbir deşifre etmek içinde elinden geleni yapıyor. İngiliz, Amerikan yada Fransız paralı askerlerin çoğunlukta olduğu tahmin ediliyor ama her türlü taktik gücünü alan terör örgütü kendilerine özel yapım betonlardan adeta kale inşa ediyorlar ama Türk halkının yüce Türk askerine desteğiyle teröristlere darbe üstüne darbe vuruluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir